Lappeenrannan kaupunginorkesterilaisia sillalla.

KEVÄT 2023

Sinfonisia tuokioita, oopperaa ja hurmioituneita mittelöitä raikkaiden sävelien kera


Talvinen maisema vaihtuu kevään herkkyyteen, kun avaat soinnillisen soittorasiamme tulemalla konsertteihimme. Mielikuvien ja tunteiden mittakaava on rajaton, kun orkesteri solisteineen syttyy hehkuunsa ja saa vuorovaikutuksessa yleisönsä kanssa entistä voimakkaamman yhteisöllisyyden siteen käsillä olevan musiikin kautta. Samat alueet aktivoituvat muusikon ja muusikkoa katsovan, hiljaa paikoillaan istuvan aivoissa. Ja tuo taianomainen kokemus on niin erilainen, että sen haluaa kokea yhä uudestaan ja uudestaan.

Kevätkautemme käynnistyy Lappeenrannan 20. valtakunnallisten laulukilpailujen finaalin myötä. Konserttisarjamme vie kuulijansa eri musiikkityylien äärelle. Eri ohjelmat tarjoavat niin tunnettuja klassikoita kuin harvinaisempia sävellyksiä klassisesta viihteeseen monimuotoisesti.

Tule rohkeasti mukaan kanssamme jakamaan tunnetta, ajatuksia, riemua ja rikkautta - niitä on nyt kaikkien saatavilla helposti!

Tervetuloa!

Milko Vesalainen
Intendentti 

 

Orkesterin toimisto
Villimiehenkatu 1 PL 11
53101 Lappeenranta

Lappeenrannan kaupungin henkilöstön sähköpostiosoitteet ovat muotoa: etunimi.sukunimi@lappeenranta.fi

Saavutettavuusseloste

Neuvoja ja opastusta tämän sivuston käyttöön saat Lappeenrannan kaupungin asiakaspalvelukeskus Winkistä, puhelin 05 616 2220 tai winkki@lappeenranta.fi.