Etusivu OrkesteriMuusikotI ja II viulut

Elias Lassfolk

I viulu, I konserttimestari

Esittely tulossa.

Viivi Hakkarainen

I viulu, äänenjohtaja, vs

Aloitin viulunsoittoni 4-vuotiaana, kun mummo osti minulle ensimmäisen oman viulun. Siitä lähtien viulu on kulkenut mukanani tähän päivään saakka ja joulukuussa 2020 valmistuin musiikin maisteriksi Sibelius-Akatemiasta. 

Musiikin suhteen olen hyvin kaikkiruokainen ja innostun helposti lähtemään mukaan aivan kaikenlaisiin projekteihin ja yhtyeisiin. Orkesterissa soittaminen on kuitenkin ollut jo pitkään erityisen lähellä sydäntäni, sillä siellä pääsen käyttämään vahvuuksiani viulistina, mutta myöskin haastamaan itseäni sekä musisoimaan yhdessä muiden muusikkojen kanssa.

Vapaa-aikaani kulutan usein ystävien seurassa ruokaa laittaen, lautapelejä pelaillen ja elokuvia katsellen. Lappeenrannassa olen myös uskaltautunut kokeilemaan avantouintia!

Terhi Ignatius

II viulu, äänenjohtaja, vs.

Esittely tulossa

Anne Sirviö

I viulu, varaäänenjohtaja

Viulussa minua kiehtoo soinnin ja soittimen kauneus. Soittamisen haasteellisuus pitää nöyränä ja ahkerana, siksi onnistumisen hetket ilahduttavat aina. Kuuntelen eniten teoksia, joita en pääse työssäni soittamaan: oopperaa ja isoja orkesteriteoksia. Pidän jazzista, ja fadolla lääkitsen kaikki vaivat.

Kiinnyn ohjelmistoon, jota työstetään huolellisesti ja perehtyneesti. Opettelen mielellään teoksia, joita en ennestään tunne tai joita en ole soittanut.
Laadukas moderni musiikki, tervetuloa nuottitelineelle!

Lempipaikkani Lappeenrannassa ovat polut Saimaan rannoilla. Siellä nautin hyvästä tuulesta ja hiljaisuudesta.

Maija Wesslund

I viulu, II konserttimestari, vs.

Aloitin viulunsoiton 4-vuotiaana Porvoossa, mutta minua taisi silloin kiinnostaa enemmän verhoissa roikkuminen. Intohimo yhteismusisointiin syttyi viimein Itä-Helsingin musiikkiopistossa, Helsingin lapsi- ja juniorijousissa. Valmistuin musiikin maisteriksi Sibelius-Akatemiasta jouluna 2020.
Nautin erityisesti kamarimusiikin soittamisesta ystävien kanssa. Ensimmäisen vakituisen työni aloitin Lko:ssa toisen viulun äänenjohtajana syksyllä 2018. Sydäntäni lähellä on saunominen, ruuanlaitto, sienestys ja nyrkkeily. Kesäisin nautin riippumatossa yöpymisestä.

Lempipaikkani Lappeenrannassa on kaikki Saimaan rannat. 

Jaana Kauppinen

II viulu, varaäänenjohtaja

Viulu valikoitui soittimekseni kaverini innoittamana.

Mikkelin musiikkiopiston ja Sibelius-Akatemian kautta tieni kulki 1983 orkesterin riveihin 2.viulun äänenjohtajaksi, josta siirryin varaäänenjohtajaksi.

Vapaa-aikaani vietän paljon eri yhdistysten parissa. Erilaisiin talkoisiin olen aina valmis ja löydänkin itseni välillä mitä ihmeellisimmistä paikoista.

Liikkeessä minut pitää mm. geokätköily, jossa liikunnan ja löytämisen riemun lisäksi saan tutustua uusiin paikkoihin niin kotiseudulla kuin kauempanakin.


Boguslaw Kobierski

II viulu, varaäänenjohtaja

Olen puolalainen viulisti, valmistuin Musiikkiakatemiasta Gdanskista Puolassa.

Aloitin Lappeenrannan kaupunginorkesterissa vuonna 1990.

Harrastan purjeveneilyä Saimaalla.

Orkesterin toimisto
Villimiehenkatu 1 PL 11
53101 Lappeenranta

Lappeenrannan kaupungin henkilöstön sähköpostiosoitteet ovat muotoa: etunimi.sukunimi@lappeenranta.fi

Saavutettavuusseloste

Neuvoja ja opastusta tämän sivuston käyttöön saat Lappeenrannan kaupungin asiakaspalvelukeskus Winkistä, puhelin 05 616 2220 tai winkki@lappeenranta.fi.