Saavutettavuusseloste

Lappeenrannan kaupunki pyrkii takaamaan verkkosivuston saavutettavuuden digitaalisten palvelujen tarjoamisesta annetun lain mukaisesti.

Tämä saavutettavuusseloste koskee lprorkesteri.fi -verkkosivustoa.

Vaatimuksenmukaisuustilanne

Tämä verkkosivusto täyttää vaatimukset kaikilta osin.

Ei-saavutettava sisältö

Sivustolla on ennen 23.9.2020 julkaistuja videoita, joissa ei ole tekstitystä tai kuvailutulkkausta. Tätä materiaalia sovellettava lainsäädäntö ei kuitenkaan kata.

Selosteen laatiminen

Tämä seloste on laadittu 19.8.2020.

Selosteen tiedot perustuvat sivuston ylläpitäjän itsearvioon ja järjestelmätoimittajan arvioon.

Palaute

Sivuston käyttäjä voi antaa saavutettavuuspalautetta Lappeenrannan kaupungille, mikäli katsoo, että sivusto ei täytä saavutettavuusvaatimuksia tai yksittäistapauksissa pyytää ei-saavutettavaa digitaalista sisältöä toimitettavaksi saavutettavassa muodossa, mikäli tämä on välttämätöntä käyttäjän velvollisuuksien, oikeuksien ja etujen toteuttamiseksi.

Palautteen voi jättää sähköpostilla osoitteeseen saavutettavuus@lappeenranta.fi.

Saavutettavuuspalautteeseen vastataan viipymättä, kuitenkin kahden viikon kuluessa. Saavutettavuuspalautteen lprorkesteri.fi-sivuston osalta käsittelee Lappeenrannan kaupungin hyvinvointi- ja sivistyspalvelujen toimiala.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten valituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000

Lappeenrannan kaupunginorkesterin toimisto
Villimiehenkatu 1 PL 11
53101 Lappeenranta

Lappeenrannan kaupungin henkilöstön sähköpostiosoitteet ovat muotoa: etunimi.sukunimi@lappeenranta.fi

Saavutettavuusseloste

Evästeet

Neuvoja ja opastusta tämän sivuston käyttöön saat Lappeenrannan kaupungin asiakaspalvelukeskus Winkistä, puhelin 05 616 2220 tai winkki@lappeenranta.fi.